sekadar ingin berkongsi

Khamis, 5 Jun 2014

I'm Back!

Assalamualaikum..


         Wahhh...nmpknye da lebih 2 tahun CikAni tak update blog dia la... Haa... CikAni?? Siapa CikAni?? hahaha..ok..itu saya la...sebenarnya nama panggilan yg cute ni dicipta khas oleh anak buah ipar yg berusia setahun lebih..dah pndai bcakap da bdk tu..petah lak..asik sebut CikAni je..sampai nama tu pn dah terngiang-ngiang kat telingaku..

      Oleh itu, disebabkan blog ni nak ditukarkan kepada 'sharing blog' (sebelum ni lebih kepada private...so panggil diri sendiri 'aku' je)...ehem..Cik Ani decide nk bahasakan diri ini 'CikAni' je....ok ke ek?? x kesah la...lg baik drpd 'aku'...blasah je la labuuuu ~.~"

     Chop2!! anak buah ipar?? IPAR?? CikAni dah kawen ke? Tp 'cik'?? hehehe...CikAni dah kawen yer...saje letak 'cik'...feeling2 nak jd bujang...kihkih...ok..dah ngarut ^^, Ok la tu kot...xkn nk panggil PnAni..mcm tak best je o_O

     Ok, sekian saje 1st post selepas 2 tahun ni...well..... I'M BACK!! ^^v


Wassalam~
Hani

Tiada ulasan:

Catat Ulasan